FÆRDIGHÆK

En færdighæk er den perfekte løsning til at skabe læ i haven her og nu. Hvis du ikke har tid, lyst og tålmodighed til at vente 5 år på, at en ….. Read More about “Færdighæk”

FÆRDIGHÆK

En færdighæk har groet sig stor og kraftig igennem mange år på planteskolen og bliver leveret med rodklump med jord omkring, lige parat til at putte i jorden og er den perfekte løsning til at skabe læ i haven her og nu. Her er ingen ventetid. Så hvis du ikke har tid, lyst og tålmodighed til at vente 5 år på, at en barrodshæk vokser op og bliver tæt, så bør du vælge en færdighæk.

Færdighækken er også perfekt til rumdeling i haven, eller plante rundt om terrassen, så terrassen kan nydes uden blæst og i fred for nysgerrige blikke.

Mens almindelige barrodshække skal plantes fra slutningen af oktober til starten af maj, kan du plante en færdighæk helt hen i juni.

læ i havenEn færdighæk er dejlig tæt og høj helt fra starten, men det er ikke kommet af sig selv.  Der er nemlig kælet for en færdighæk igennem mange år. Den har først og fremmest  groet 3-5 år længere på planteskolen, end almindelige hækplanter har og leveres i fuld højde. Derudover er den blevet beskåret, så den har dannet ekstra mange grene, så den kunne vokse op og være rigtig tæt og fyldig, når den var klar til salg. Og endelig leveres planterne med fine rødder i en klump, hvor rodnettet er blevet trimmet, så planterne er nemmere at håndtere, når de skal plantes.

Som udgangspunkt er færdighækken helt tæt, hvilket betyder at den skærmer af for både vind og nysgerrige blikke fra dag 1. Det afhænger dog af hvor præcist du planter den, men normalt går der meget kort tid før færdighækken opnår fuld tæthed.

ALTID FRISKE PLANTER TIL RIMELIGE PRISER

PRIMA FÆRDIG HÆKKE

Sorbus mougeotii - Sølvrøn

Sølvrøn

~ Sorbus mougeotii ~ Udsolgt Færdighæk i sølvrøn (også kendt som Bornholmsk røn) er en smuk hæk, ...

Cerciliphyllum Japonicum -Hjertetræ

Hjertetræ

~ Cerciliphyllum Japonicum ~ PRIMA FÆRDIG HÆK Hjertetræ er en elegant hækplante, som bør plante ...

ALTID FRISKE PLANTER TIL RIMELIGE PRISER

logo

Kildevejens Planteskole

Startet i 2009

Vores speciale er store barrods hækplanter til rimelige priser, samt hækplanter med klump (færdighæk), dog til en helt anden pris.

Sortimentet er blevet udvidet med et stort udvalg af Prydgræsser og andre planter, som sælges til en meget fornuftig pris.

Livet er for kort til små hække. Hos os får du råd til en stor flot hæk i en fart.

Bestilling af planter

Du kan bestille planter på flere måder.

– Ring på tlf. 26 27 55 54 og aftal et besøg på planteskolen, hvor du kan se og købe planterne.

– Send en email til info@kildevejens-planteskole.dk

– Send en SMS til tlf. 26 27 55 54

– Eller bare ring på tlf. 26 27 55 54 og bestil planterne.

Husk at opgive varenummer og antal, samt navn og adresse, hvis du bestiller via sms, eller email.

Besøg Planteskolen

OBS

Du er altid hjertelig velkommen til at besøge Kildevejens Planteskole, men da planteskolen ikke har nogen fast åbningstid, så vær sød at ringe først, så du ikke kører forgæves.

Tlf. 26 27 55 54

Levering/Afhentning

Hos os kan du få det, som du vil.

Dine planter kan blive leveret (mod betaling) eller du har muligheden for selv at hente dem.