SYRENHORTENSIA

Hydrangea pan. 'Limelight'-SYRENHORTENSIA

~ Hydrangea paniculata 'Limelight' ~

Hydrangea paniculata ’Limelight’, også kaldet syrenhortensia, giver dig skiftende farver og overdådig blomstring hele efteråret.

De flotte, kegleformede toppe er ikke til at stå for, når de blomstrer fra juli og helt til nattefrosten sætter ind. Først i kraftig limegrøn, senere smukt cremefarvede, og hen ad efteråret svagt lyserøde – for til sidst at ende i et finaleudbrud af kraftig rosa.

Maksimumhøjden på mellem 2 og 3 meter gør, at Hydrangea paniculata ‘Limelight’ både egner sig som del af et surbundsbed og som solitærplante. Den går godt sammen med partnere af stauder som eksempelvis bregner og hosta, da deres mørkegrønne blade fremhæver de lyse hortensiablomster.

‘Limelight’ blomstrer i modsætning til mange andre hortensiasorter på 1. års skud og kan derfor beskæres i foråret, hvis den er blevet for stor, eller man gerne vil forme den. Men som udgangspunkt er planten smukkest, hvis man helt undlader at beskære den.

Den lange blomstring gør den dog også ideel som krukkeplante. Sæt den gerne i en stor krukke med mulighed for at placere selvvanding i bunden, så den selv kan drikke, når den er tørstig. Man skal huske, at fordampningen er stor, og der bruges meget vand, hvis krukken står på en terrasse med masser af sol.

Kategori:
Buske
Potte:
SCH 10
Højde:
60 cm
Farve:
Grøn
Blomstring:
Juli-August
Blomster:
Skiftende farver
Placering:
Sol
Jordforhold:
Surbundsjord
Planter pr. m:
-
Varenummer:
Sp. 03525781

Pris

Tilbud

1 stk

for kun

BESTILLING:

ALTID FRISKE PLANTER TIL RIMELIGE PRISER

Comments are closed.